Home
Matije Gupca 3, 51000 Rijeka, Hrvatska, Telefon/faks: +385 51 337-133, GSM: +385 98 213-991, e-mail: realtor@realtor.hr

UVIJETI KORIŠTENJA

Koristeći informacije na ovoj stranici slaľete se i razumijete sljedeće:

1. Sve informacije objavljene na stranicama Realtor.hr su informativnog karaktera i podložne su promjenama bez prethodne najave, te stoga nisu ponuda u smislu Zakona o obveznim odnosima i ne mogu služiti kao garancija ili pravovaljani dokument.

2. Izričito se slažete i razumijete da, vezano uz točku 1. ovih uvjeta, Realtor.hr ni u kojem slučaju nije odgovoran za eventualnu nastalu direktnu, indirektnu, slučajnu, specijalnu ili ątetu s posljedicama gubitka profita.

3. Realtor.hr ne odgovara za točnost informacija na stranicama izvan naše domene koje su povezane linkom te stoga ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem informacija ili programa skinutih sa ovih stranica ili koriątenjem stranica izvan naše domene koje su povezane linkom.

4. Realtor d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za način na koji naši posjetitelji koriste programe, informacije koje se nalaze na našim stranicama ili na stranicama koje su povezane linkom izvan domene Realtor.hr.

5. Ulaskom na ove stranice slažete se da nećete reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili eksploatirati za komercijalne svrhe, bilo koji dio informacije i usluge koji pružamo.

6. Realtor.hr poštuje i priznaje intelektualno vlasništvo i autorska prava i ni na koji način ne podržava kršenje autorskih prava i piratstvo.

###

O nama | Uvjeti korištenja | Kontaktirajte nas | ©2007 Realtor